Öğrenciler, Vali Kolat'ı çok sevdi

Öğrenciler, Vali Kolat

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, şehirdeki okulları gezerek incelemelerde bulundu. Gezi sırasında Vali Kolat, çocuklarla şakalaştı, dertlerini dinledi. İncelemelere Kolat'ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve yetkililer de bulundu.

SORUNLARI DİNLEDİ

Vali Kolat, ilk olarak Süleyman Demirel Anadolu Lisesini ziyaret etti. Burada Okul Müdürü, idareciler ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Kolat, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra sırasıyla; Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu, Mustafa Necati İlkokulu ve Yenimahalle Kız Meslek Lisesini ziyaret eden Vali Kolat, burada idarecilerden okul hakkında bilgiler aldı. Öğretmenlerle de görüşen Vali Kolat, onların sorunlarını dinledi.

EN KIYMETLİ DÖNEMDİLER

Mustafa Necati İlkokulunda velilerle bir süre sohbet eden Vali Kolat, burada yaptığı kısa konuşmada: “ Veliler olarak çocuklarımızla birebir ilgilenmemiz gerekiyor. Bu çocuklar şimdi en kıymetli dönemindeler. Zekâları pırıl pırıl. Bu çocuklarımıza zekâ anlamında ne verirsek onu alacaklar. Zamanlarını boşa geçirtmeyeceğiz. Eğlenecekler, gülecekler ama öğrenmesi gerekenleri öğretecekler. Böylelikle daha güzel sonuçlar alacağız. Çocuklarımızı takip edeceğiz. Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz el birliğiyle tüm sorumlulukları üstleneceğiz. “  Daha sonra Yenimahalle Kız Meslek Lisesini de gezen Kolat, burada atölyeleri gezerek öğrencilerle sohbet etti ve idarecilerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti